شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند

تشییع باشکوه پیکر شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در نجف اشرف

تشییع باشکوه پیکر شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در نجف اشرف منابع خبری عراق از حضور گسترده مردم این کشور در مراسم تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس در نجف اشرف خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مردم عراق شنبه شب به صورت گسترده در مراسم تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی، حضور گسترده پیدا کردند.

 

منابع خبری عراق حضور مردم در مراسم باشکوه تشییع پیکر شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در نجف اشرف را گسترده توصیف کردند.

 

بر اساس این گزارش، در مراسم تشییع پیکر شهیدان، «محمد رضا سیستانی» فرزند آیت‌الله سید علی سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق نیز حضور پیدا کرد.

 

 

مراسم تشییع پیکر شهیدان سلیمانی و المهندس، صبح روز شنبه با حضور خیل عظیمی از مردم عراق ابتدا در کاظمین و سپس در بغداد و پس از آن نیز در کربلای معلی برگزار شد و تشییع‌کنندگان با سر دادن شعار ضد آمریکایی، خواستار انتقام خون این شهدا و اخراج اشغالگران آمریکایی از خاک کشورشان شدند.

 

بامداد روز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

 

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار